Sunday, November 29, 2009

huhuhuhuhuhu

Sudah lama blog aku ni sunyi dengan hasil tulisan aku.Aku baru je lepas baik dari demam nie. 3 hari dah gua demam beb.Mana tahan beb. Tekak sakit, isap rokok pun tak stim.Bagi aku Idup tak sempurna kalau asap x berkepul di dada..Kalau nak difikirkan dalam 3 hari sebatang je rokok aku isap. Memang save duit aku, kawin cepatla aku nampaknye.

Skang ni aku kat opis, keje pun malas nak buat sebab aku rase xselesa tapi sempat gak aku menaip something kat blog aku nie.Mata aku panas, tekak sakit sangat, kepala aku berdenyut..arghh..xselesanya..

2 comments:

  1. hak3..
    cian u beb..
    pasni isap rokok bekotak2 k..
    padan muke demam!
    kene keje!
    hak3..

    ReplyDelete
  2. alamak..
    isap ar sampai lebam..
    ntah pape je..
    jg la kshatn skit..
    asik demam je..
    antibody lemah..
    ntah pape je torres jelmaan ni...
    (name nk torres, xleh blah)
    wekh =p

    ReplyDelete